Proiecte curente

Consolidarea capacităților pentru asigurarea schimbărilor durabile în sistemul serviciilor sociale din Republica Moldova
26. septembrie 2022 Proiecte curente

Durata proiectului: Mai 2022 – Decembrie 2024

Ajutor de urgență refugiaților ucraineni vulnerabili din Moldova
16. mai 2022 Proiecte curente

Ajutor de urgență refugiaților ucraineni vulnerabili din Moldova

Scopul proiectului: Scopul proiectului este de a asigura acces la asistență medicală de calitate și la un adăpost sigur și demn refugiaților vulnerabili din Ucraina, precum și acoperirea nevoilor de bază pe care le au refugiații adăpostiți în Moldova. Activitățile de intervenție se vor concentra în principal pe acordarea de asistență refugiaților în centrele de primire a refugiaților existente și în comunitățile gazdă din țară.

Suport de urgență refugiaților din Ucraina
15. mai 2022 Proiecte curente

Suport de urgență refugiaților din Ucraina

Durata proiectului: februarie - decembrie 2022. Parteneri de proiect: AO Homecare, AO CASMED, AO Fiecare contribuie pentru schimbare și AO ARC.

Tehnologii pentru viitor – telemedicină în îngrijiri la domiciliu în Moldova
13. mai 2022 Ce facem

Tehnologii pentru viitor – telemedicină în îngrijiri la domiciliu în Moldova

Denumirea proiectului: „Tehnologii pentru viitor – telemedicină în îngrijiri la domiciliu în Moldova”

Îmbunătățirea serviciilor de asistență medico-socială de pe ambele maluri ale râului Nistru
15. iulie 2019 Proiecte curente

Denumirea completă a proiectului: Îmbunătățirea serviciilor de îngrijire medico-socială pentru persoanele cu necesități de îngrijire pe termen lung de ambele maluri ale râului Nistru. Durata proiectului: ianuarie 2019 - decembrie 2022. Parteneri: Asociația „Homecare” și Asociația „Sănătate și sport”.

Asigurarea calității și accesibilității serviciilor medico-sociale la domiciliu
1. iulie 2019 Proiecte curente

Asigurarea calității și accesibilității serviciilor medico-sociale la domiciliu

Denumirea completă a proiectului: „Asigurarea calității și accesibilității serviciilor de îngrijiri medico-sociale la domiciliu în Republica Moldova”. Durata proiectului: ianuarie 2019 - decembrie 2022. Parteneri: AO „Homecare”, AO „Casmedˮ, Caritas Moldova, AO „Bethaniaˮ, AO „Neoumanistˮ, AO „Aripile Speranțeiˮ, Fundația de Caritate pentru Sănătate Publică (Hospice Angelus), AO „Agapediaˮ.